Raju video Fast & Furious -tähden kuolonkolaripaikalta – auto palaa tulimerenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään, että Hollywood menetti eilen jälleen yhden rakastetuista tähdistään, kun näyttelijä Paul Walker menehtyi rajussa auto-onnettomuudessa. Asiasta raportoinut amerikkalainen TMZ-verkkosivusto on nyt julkaissut videon onnettomuuspaikalta.

Paikalle hetki ulosajon jälkeen saapuneen silminnäkijän kuvaamassa videossa nähdään kuinka näytttelijän auto on päätynyt ilmeisesti tien vieressä kasvaviin puihin ja syttynyt räjähdysmäisesti palamaan. Traagisen videon kuvassa auto ja sen ympäristö palavat yhtenä tulimerenä.

Videolta käy nopeasti selville, että onnettomuudesta ei ollut mitään mahdollisuuksia selvitä hengissä. Walker oli autossa tämän hetken tietojen mukaan matkustajana. Autoa kuljetti hänen omistamansa yrityksen johtaja. Katso video onnettomuuspaikalta tästä.