Prinssi William lauloi supertähtien kanssa – kuin karaokebaarissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman tähtiä kokoontui vastikään Winter Whites -gaalaan Lontooseen Kensingtonin palatsiin. Tapahtumalla tuettiin Centrepoint-hyväntekeväisyysjärjestön toimintaa. Illan aikana yleisöä viihdyttivät muun muassa Taylor Swift ja Jon Bon Jovi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Paikalla edusti myös prinssi William Hollywood-tähtien rinnalla. Kuninkaallinen innostui nousemaan lavalle Swiftin ja Bon Jovin kanssa laulamaan rokkihitin Livin’ On a Prayer. YouTube-videolta kuitenkin huomaa, että suutarin olisi ollut parempi pysyä lestissään, sillä varsinainen rokkikukko William ei ole.

Kasarirokkarin johtamana biisi kuulostaa hyvältä, mutta pökkelömäisesti lavalla seisova prinssi herättää katsojassa lievää myötähäpeää. Tämähän on kuin Suomi-karaokesta! Williamin kerrottiin aiemmin vitsailleen gaalavieraille aikovansa twerkata lavalla. Esitys olisikin voinut saada lisämakua pienestä lanneliikkeestä.

Gaalassa edustivat myös esimerkiksi Benedict Cumberbatch, James Blunt ja Tinie Tempah. Centrepoint-järjestö tekee töitä auttaakseen satoja nuoria ja kodittomia ihmisiä, uutisoi Daily Mirror -lehti.