Venäläisen uimahyppy pahasti pieleen – järvi olikin jo jäässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa pienemmät järvet ovat jo alkaneet jäätyä myös eteläisessä Suomessa, joten tänäkin viikonloppuna kannattaa jo varoa hyppäämästä järveen laiturilta pää edellä. Eräs venäläismies näyttää nyt kertauksen vuoksi mallia, miten ei tule toimia, ellei tiedä missä kunnossa järven pinta on.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Arkistojen kätköistä nyt uudelleen otsikoihin ponnahtaneella verkkovideolla juovuspäissään uimaan menossa oleva nuori mies päättää esitellä uimahyppytaitojaan ystävilleen. Se ei olisi kuitenkaan kannattanut, sillä järvi sattui olemaan jäässä. Niinpä videolla nähdään miten mies tömähtää pää edellä jääpeitteeseen ja jää siihen hetkeksi makaamaan. Onneksi henki ei sentään mennyt.

Tässä vielä toinen tapaus, jossa hyppääjä tosin tiesi järven olevan jäässä.