Käsittämätön kuva: Sixpack jo 4 päivää synnytyksestä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useimmiten nainen turpoaa raskauden aikana jonkin verran, ja mammakiloista eroon pääseminen vaatii töitä. Supermallit ja muut julkkisnaiset ovat kuitenkin osoittaneet pääsevänsä usein hämmästyttävän nopeasti kiloistaan.

Nyt norjalainen futarivaimo Caroline Berg Eriksen on kuitenkin kyennyt suoritukseen, jollaista ei ole aiemmin ainakaan julkkispiireissä nähty. Hän nimittäin ikuisti kuvan pyykkilautavatsastaan jo neljä päivää synnytyksensä jälkeen.

Otos on herättänyt raivoisia reaktioita, sillä moni ei kykene ymmärtämään, miten ihmeessä naisella voi olla synnytyksen jälkeen niin täydellinen sixpack. Kuvaa syytetään provokatiivisuudesta. Carolinen vartalossa ei näy oikeastaan minkäänlaisia merkkejä raskaudesta.

– Tunnen olevani niin tyhjä, enkä siltikään ole surullinen. 4 päivää synnytyksen jälkeen, kirjoitti neito blogiinsa kuuluisan kuvan oheen.

Tuore äiti on naimisissa futari Lars-Kristian Eriksenin kanssa. Vastasyntynyt tytär on nimeltään Nelia. Caroline kirjoittaa futarivaimon nimekkeellä omaa fitness-blogia, ja hän onkin kotimaassaan tunnettu urheilullisuudestaan.