David Beckham pakotettiin masturboimaan futarilegendan kuvan edessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

David ja Victoria Beckham ovat kotimaassaan Britanniassa huippujulkkiksia, ja tunnettuja muoti-ikoneita myös muualla päin maailmaa. Futari kertoi äskettäin julkisuudessa, että haluaisi Brad Pittin esittävän häntä, mikäli miehestä tehtäisiin elämäkertaelokuva.

38-vuotias David on tehnyt nyt paljastuksen, joka kertoo jotain jalkapalloiluharrastuksen saloista. Nuorempana 16-vuotias Beckham joutui nimittäin tekemään initiaatioriitissä joukkueeseen sisälle päästäkseen jotain, mikä tuntuu hänestä vieläkin epämukavalta. Miehen täytyi masturboida tiimiveljien edessä brittifutislegenda Clayton Blackmoren kuvan edessä.

– Kaikki kävivät läpi initiaation nuorten joukkueessa, se oli eräs epämiellyttävimmistä asioista, kommentoi Beckham TMZ-sivustolle.

Kerroimme aiemmin tänä vuonna, että 38-vuotias David Beckham jäi eläkkeelle ammattilaisjalkapalloilijan urastaan 20 vuoden jälkeen. Mies on ehtinyt potkimaan palloa muun muassa Manchester Unitedin, Real Madridin, Los Angeles Galaxyn, A.C. Milanin ja Paris Saint-Germainin joukkueiden riveissä. Hän on ollut vuodesta 1999 lähtien naimisissa Victoria Beckhamin kanssa ja parilla on neljä yhteistä lasta.