Helsinki International Air Show palaa Malmille

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisömenestyksen elokuussa 2009 saavuttanut Helsinki International Air Show palaa Helsinki-Malmin lentoasemalle viiden vuoden tauon jälkeen elokuussa 2014. Nelisen vuotta sitten järjestetty ilmailutapahtuma kokosi Malmille peräti 72.000 kävijää.

Edellisessä tapahtumassa taivaalla nähtiin taitolentonäytöksiä ja aviation-ohjelmanumeroita. Tapahtuman vetonauloina olivat esimerkiksi taitolentoryhmä Midnight Hawks, Red Bull Flying Bulls –kalusto, Gauntlet, Dornier, Fouga Magister, Super Puma & Agusta 412, Stieglitz, Hornet ja Pilatus B4.

Helsinki International Air Show 2014 on koko perheen tapahtuma. Ilmassa tapahtuva toiminta on Helsinki International Show’n tärkein anti, mutta katseen voi suunnata taivaalta myös kentän pintaan, kun maassa on kattava näyttely erilaisia lentokoneita, helikoptereita ja muita ilmailuun liittyviä jännittäviä koneita ja laitteita, simulaattoreita, tuulitunneleita sekä lapsille tarkoitettua ajanvietettä.