Lady Antebellum on näyttävä XL-kaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuuden henkilöitä nähtiin äskettäin sankoin joukoin American Music Awards -gaalassa. Los Angelesiin näytti kokoontuneen viihdemaailman kerma. Vieraiden joukossa punaisella matolla edusti myös Suomessakin radiosoittoa saanut Lady Antebellum -kantriyhtye.

Yhtyeen laulajakaunotar Hillary Scott poseerasi valokuvaajille mustassa glittermekossa, jonka avonainen kaula-aukko toi muuten peittävään asuun seksikkyyttä. Neitokainen edustaa XL-kauneutta parhaimmillaan, sillä hänen muodokas tiimalasivartalonsa huomattiin taatusti tilaisuudessa.

Lady Antebellum on yhdysvaltalainen kantriyhtye, joka perustettiin Tennesseen Nashvillessä vuonna 2006. Trion muodostavat laulajat Charles Kelley ja Hillary Scott, sekä kitaraa, pianoa ja mandoliinia soittava Dave Haywood. Bändin suosituimpia kappaleita ovat Need You Now, I Run to You, Our Kind of Love ja Hello World.