Mitä neronleimauksia! Miksi näitä ei ole kehitetty aiemmin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Innovaatioiden saralla maailmassa tapahtuu koko ajan, kun ihmiset saavat uusia ajatuksia kokonaan uusista tuotteista tai jo olemassa olevien tuotteiden parantelusta uusilla ominaisuuksilla tai käytettävyyden parannuksilla. Nyt Quora-verkkosivusto on koonnut yhteen muutamia neronleimauksia.

Kuva: Quora
Kuva: Quora

Esittelimme taannoin miesten vessoissa nähtävästä pisuaarista uuden version, jossa pisuaarin yläosassa on hana ja lavuaari. Tuote säästää vettä, koska käsienpesuvesi huuhtelee samalla pisuaarin. Nyt Japanissa on kehitetty samalla idealla myös tavallinen vessanpönttö. Lavuaarin käyttäminen ei tässä mallissa kuitenkaan ole aivan yhtä mutkatonta kuin pisuaariversiossa.

Kuva: Quora
Kuva: Quora

Toinen loistava keksintö liittyy sähköpistokkeisiin, joiden käyttäminen on usein erityisesti pimeässä yhtä tuskaa. Oikeaa asentoa pistokkeelle ei nimittäin usein löydy kovinkaan helposti. Miksi reikiä pitää yleensäkään etsiä? The Donut Socket -pistorasiassa tämä vaikeus on jätetty historiaan, sillä pistokkeen saa työntää rasiaan missä asennossa tahansa.

Kuva: Quora
Kuva: Quora

Sama tuotemerkkin on kehittänyt myös toisen arkirutiineja helpottavan innovaation, sillä jatkojohtojen aika voi olla pian takana. Rambler Socket -nimisen pistorasian sisälle on nimittäin kelattu 1,5 metriä sähköjohtoa, jonka saa esiin kätevästi irrottamalla pistorasian etulevyn osa parilla sormen painalluksella.

Kuva: Amazon
Kuva: Amazon

Monia ärsyttää se, että aamiaisella syötävät murot ehtivät nahistua ollessaan kosketuksissa maidon kanssa. Nyt apuun tulee Obol The Original Crispy Bowl, joka pitää murot ja maidon erillään toisistaan, kunnes ne lopulta sekoitetaan lusikassa juuri ennen syömistä. Näin maito pysyy raikkaana ja murot rapeina syömiseen saakka. Amazon-verkkokauppa myy lautasta 15 dollarin hintaan.

Kuva: Supermarkethq.com
Kuva: Supermarkethq.com

Käteville tarjoilualustoille on aina kysyntää. Nyt uudenlaisen innovaation alalle tarjoaa Puzzleboard, joka on nimensä mukaisesti kuin palapelin palanen. Sen voi yhdistää muihin samanlaisiin ja siten kasvattaa tarjoilualustan kokoa. Kätevimmillään alusta on kuitenkin silloin, kun sitä käytetään esimerkiksi juhlissa seisomaruokailussa ja viinilasin telineenä.

Kuva: Quirky
Kuva: Quirky

Quirky.com esittelee parhaillaan vasta kehitysvaiheessa olevan nerokkalta vaikuttavan innovaation, Cube Tuben, jolla jääpalojen tekeminen ja käyttäminen helpottuvat huomattavasti. Kyseessä on sylinteri, johon työnnettävä kahvaosa pitää sisällään osiot jääpaloja varten. Veden jäädyttyä halutun määrän jääpaloja saa käyttöön yksinkertaisesti vetämällä kahvasta.

Kuva: Spoon Plus
Kuva: Spoon Plus

Japanilaista tai kiinalaista ruokaa syödessä käytetään normaalisti syömäpuikkoja, mutta jotkut länsimaalaiset eivät osaa niitä kuitenkaan käyttää. Siksi ravintoloissa on usein varmuuden vuoksi myös lusikoita. Nyt Spoon Plus on yhdistänyt kätevästi syömäpuikot ja lusikan yhdeksi kokonaisuudeksi. Irrotettuna lusikkaosaa voidaan lisäksi käyttää soija-astiana.