Nina Agdalin timmi bikinipeppu vangitsi katseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

21-vuotias huippumalli Nina Agdal on nuoresta iästään huolimatta onnistunut kipuamaan mallimaailman huipulle. Hänet tunnetaan Victoria’s Secret -brändin vakiokasvona. Tanskalaissyntyinen Agdal on kuvattu viime päivinä lomailemassa.

Nina Agdal seurustelee nykyisin The Wanted -yhtyeen laulajakomistuksen Max Georgen kanssa. Julkkispari on lomaillut viime päivät Barbadoksella, Karibialla. Siellä he vuokrasivat pariksi päiväksi suurikokoisen katamaraanin, jonne noustessa George ei saanut katsettaan irti tyttöystävän takamuksesta.

Nina Agdal sai kokea ihmissuhteissaan kovia, kun Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levine jätti hänet yllättäen palatakseen yhteen entisen tyttöystävänsä Behati Prinsloon kanssa. Prinsloo on kaiken lisäksi vielä Victoria’s Secret -malli ja tekee yhteisiä kuvauksia Agdalin kanssa.