Paul Walker kuvattiin turma-auton kanssa juuri ennen kuolonkolaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen viihdemaailmaa kohtasi suuri suru, kun tieto näyttelijä Paul Walkerin traagisesta kuolemasta saavutti fanit ja kollegat. Monissa suosituissa elokuvissa näytellyt miestähti menehtyi, kun häntä kyydinnyt Porsche ajautui suurella nopeudella puuhun ja räjähti palamaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Paul Walker kuvattiin alle puoli tuntia ennen kohtalokasta onnettomuutta yhdessä Porsche Carrera GY -auton kanssa. Kuva ikuistettiin Reach Out Worldwide -tilaisuudessa, josta Walker oli kotimatkalla onnettomuuden tapahtuessa Los Angelesin Santa Claritassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Turman syytä tutkitaan vielä, mutta tällä hetkellä auton epäillään kulkeneen suurta ylinopeutta. Huipputehokasta urheiluautoa kuljetti entinen kilpa-autoilija, joka mahdollisesti menetti kokemuksestaan huolimatta ajoneuvon hallinnan.