Taylor Swiftin mekko keräsi katseet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulajatar Taylor Swift lukeutuu tämän hetken tunnetuimpiin poptähtiin. Laulajatar eroaa lukuisista nuorista naisartisteista kiltimmällä imagollaan, sillä esimerkiksi Miley Cyrusin kaltaisia shokkitempauksia Swiftiltä ei olla nähty.

Taylor Swift on kuitenkin osoittanut viime aikoina osaavansa esiintyä myös hivenen kiltin tytön tyylistään eroavalla tavalla. 23-vuotias laulajatar lumosi esimerkiksi Lontoossa järjestetyssä Winter Whites -gaalassa saapumalla paikalle hopeisessa ja kultaisessa osittain läpinäkyvältä vaikuttaneessa mekossa, jota voisi kuvailla tähden mittapuulla poikkeuksellisen paljastavaksi.

Musiikillisesti popin ja countryn välimaastossa kulkeva Taylor Swift pokasi hiljattain We Are Never Getting Back Together -singlellään Guinnessin maailmaennätyksen, sillä kappale on kaikkien aikojen nopeimmin myynyt digitaalinen single. Laulu kiipesi iTunesin ykköseksi 50 minuutissa.