Amy Adams seksikkäässä jouluasussa – kaula-aukkoa riittää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Amy Adams nähtiin viime kesänä valkokankaalla Henry Cavillin vastanäyttelijättärenä Man of Steel -elokuvassa, jossa kaunotar esitti reportteri Lois Lanea. Hän esiintyy tänä vuonna myös elokuvissa American Hustle ja Her.

amyadams03122013

Nyt Amy Adams nähdään parhaillaan amerikkalaisen Vanity Fair -lehden tuoreen numeron kansikuvassa. 39-vuotias punapää poseeraa kannessa jouluisan punaisessa mekossa, jonka kaula-aukko on varsin avaraa sorttia.

39-vuotias italialaissyntyinen laulaja-näyttelijä Amy Adams on ollut neljästi ehdolla parhaan naissivuosa Oscarin -kategoriassa. Hän on kihloissa näyttelijä-taiteilija Darren Le Gallon kanssa. Pari tapasi toisensa näytelmätunnilla. Vuonna 2010 Adams synnytti parin ensimmäisen lapsen, Aviana Olea -tytön.