Boeing 777 on nyt Hobitti-fanien päiväuni: ”Se lentää sittenkin!”

Matkailu · Stara.fi

Taru Sormusten Herrasta -kirjasarja ja -elokuvasarja ovat olleet eräitä maailmanhistorian tuottoisimmista. Menestyksekkäällä saagalla on runsaasti vannoutuneita faneja, jotka odottavat parhaillaan toisen Hobitti-elokuvan ensi-iltaa. Menestyselokuvat seuraavat siis toisiaan. Nyt uutta elokuvaa markkinoidaan näyttävästi.

Uudessa-Seelannissa esiteltiin juuri elokuvan teemalla maalattu Air New Zealandin Boeing 777-333 -matkustajakone, jonka kylkeen on maalattu peräti 54 metriä pitkä Smaug-lohikäärme. Lentokoneen kylkeen päätynyt kuva on elokuvantekijöiden käsialaa ja nimenomaan lentokoneen kylkeen suunniteltu. Smaug-maalattu Boeing lentää pian Uuden-Seelannin Aucklandista Yhdysvaltojen Los Angelesiin uuden Hobitti-elokuvan ensi-iltaa varten.

Beverly Hillsissä järjestettävässä huutokaupassa on parhaillaan myynnissä useita aitoja ja alkuperäisiä esineitä Taru Sormusten Herrasta -elokuvista. Myynnissä on muun muassa Frodon miekka, josta odotetaan maksettavan jopa 200.000 dollaria. Gimlin tapparasta odotetaan 70.000 dollaria ja Samwisen hobbittijaloista 30.000 dollaria. Myynnissä on myös hobbittikorvat, joista odotetaan 8.000 dollaria.