Boeing 777 on nyt Hobitti-fanien päiväuni: ”Se lentää sittenkin!”

Matkailu · Stara.fi

Taru Sormusten Herrasta -kirjasarja ja -elokuvasarja ovat olleet eräitä maailmanhistorian tuottoisimmista. Menestyksekkäällä saagalla on runsaasti vannoutuneita faneja, jotka odottavat parhaillaan toisen Hobitti-elokuvan ensi-iltaa. Menestyselokuvat seuraavat siis toisiaan. Nyt uutta elokuvaa markkinoidaan näyttävästi.

Uudessa-Seelannissa esiteltiin juuri elokuvan teemalla maalattu Air New Zealandin Boeing 777-333 -matkustajakone, jonka kylkeen on maalattu peräti 54 metriä pitkä Smaug-lohikäärme. Lentokoneen kylkeen päätynyt kuva on elokuvantekijöiden käsialaa ja nimenomaan lentokoneen kylkeen suunniteltu. Smaug-maalattu Boeing lentää pian Uuden-Seelannin Aucklandista Yhdysvaltojen Los Angelesiin uuden Hobitti-elokuvan ensi-iltaa varten.

Beverly Hillsissä järjestettävässä huutokaupassa on parhaillaan myynnissä useita aitoja ja alkuperäisiä esineitä Taru Sormusten Herrasta -elokuvista. Myynnissä on muun muassa Frodon miekka, josta odotetaan maksettavan jopa 200.000 dollaria. Gimlin tapparasta odotetaan 70.000 dollaria ja Samwisen hobbittijaloista 30.000 dollaria. Myynnissä on myös hobbittikorvat, joista odotetaan 8.000 dollaria.

Uusimmat