Mauton pilavideo tyrmistyttää verkossa: ”Paul Walker on elossa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood koki viikonloppuna järkytyksen, kun suosikkinäyttelijä Paul Walker menehtyi rajussa auto-onnettomuudessa Santa Claritassa Kaliforniassa. Hän oli matkustajana urheiluautossa, joka ajautui mitä ilmeisimmin suuren ylinopeuden vuoksi tieltä ja räjähti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eilen verkossa alkoi levitä video, jossa Paul Walker nähdään kertomassa, että koko juttu oli vain huijausta. Video on aiheuttanut kovasti hämmennystä, mutta kyseessä on vain huono pila. Uudeksi paljastusvideoksi väitetty materiaali on todellisuudessa peräisin TMZ-sivuston arkistosta ja se on kuvattu jo kauan ennen kohtalokasta onnettomuutta.

Eilen Paul Walkerin tytär Meadow kirjoitti edesmenneestä isästään koskettavan päivityksen Facebookiin.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook