Mies aiheutti 1 000 dollarin rahasateen ostoskeskuksessa – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Minnesotasta kotoisin oleva Serge Vorobyov päätti järjestää paikallisen Mall of America -ostoskeskuksen shoppailijoille unohtumattoman yllätyksen. 29-vuotias mies nimittäin levitti seteleitä yhteensä tuhannen dollarin arvosta rakennuksen kolmannesta kerroksesta käsin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tempaus tapahtui 29. marraskuuta, jolloin Yhdysvalloissa vietettiin kauppojen joulusesongin avaavaa juhlapäivää. Rahojen levitteleminen ei ollut ostoskeskuksen henkilökunnan mieleen. Pian rahojen tiputtamisen jälkeen turvamiehet nimittäin pidättivät Sergen järjestyshäiriön aiheuttamisesta.

Serge oli lisännyt jokaiseen seteliin oman Youtube-tilinsä osoitteen. Hän valotti erikoisen tekonsa taustoja julkaisemallaan videolla. Miehen mukaan hän oli menettänyt kuluneen vuoden aikana työpaikkansa ja vaimonsa, ja halusi käyttää viimeiset rahansa hyvään tekoon.

Associated Press -uutistoimisto kyseli mieheltä, mitä tämä toivoi saavuttavansa erikoisella tempauksellaan. Kovia kokenut Serge kertoi haluavansa vain, että saisi kissansa takaisin ex-vaimoltaan.