Poliisilla yllättävä ongelma: Paul Walkerin turmapaikalla tapahtuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Paul Walker menehtyi lauantaina auto-onnettomuudessa Kaliforniassa. Turma-auto kuljetettiin paikalta pois heti tutkimusten valmistumisen jälkeen. Sittemmin turmapaikalla on alkanut tapahtua kummia, ja nyt paikallinen poliisi on tuskastunut tilanteeseen.

Suuresta ylinopeudesta todennäköisesti johtuneessa onnettomuudessa kuoli Walkerin lisäksi myös hänen ystävänsä, kilpa-autoilija Roger Rodas. Walker tunnettiin vauhdikkaiden Fast & Furious -elokuvien tähtenä ja Rodas aitona kilpa-autoilijana, joten nyt turmapaikka on alkanut vetää puoleensa hurjastelijoita ongelmaksi saakka.

Lukuisat autoilijat ja moottoripyöräilijät ovat esimerkiksi polttaneet kadulla kumia menehtyneiden muistoksi. Poliisi oon vedonnut faneihin, etteivät he saapuisi paikalle, sillä tempaukset ovat jo nyt aiheuttaneet useita vaaratilanteita. Viranomaiset pelkäävät, että paikalla sattuu lisää onnettomuuksia, ellei tilannetta saada hallintaan. TMZ-julkaisun mukaan poliisi on valmistautunut jopa takavarikoimaan ajoneuvoja.