Anais Zanotti säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin vastikään Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. 28-vuotias neitokainen esiintyi taannoin kotimaansa FHM-lehden otoksissa. Viime aikoina Anais on viihtynyt Miamin South Beachilla.

Samalla rannalla hänet kuvattiin myös eilen, kun Anais oli saapunut nautiskelemaan ilta-auringon viimeisistä säteistä. Zanottin niukat bikinit muistuttivat kooltaan lähinnä postimerkkejä ja narunpätkiä.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.