Georgia May Jagger paljastavassa robottiasussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jaggerin tytär Georgia May Jagger on luonut viime vuosien aikana uraa mallina. 18-vuotiaana kuuluisuuteen noussut nainen nähtiin vastikään Just Cavalli -hajuveden rohkeassa mainosvideossa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt Georgia May Jagger on jakanut Instagramissa varsin yllättävän kuvan itsestään. Otoksessa kuvauksiin valmistautuva vaaleaverikkö poseeraa nimittäin kullanvärisessä robottimaisessa haarniskassa, joka tuo jokseenkin mieleen Star Wars -elokuvien C3PO-droidin.

– Robottina töissä lol, Georgia May Jagger kirjoitti.

21-vuotias Georgia Jagger sai jo 18-vuotiaana kiinnityksen brittiläisen Hudson Jeans -vaatemerkin mainoskasvoksi ja -vartaloksi. Kyseessä on farkkumerkki, jonka mainoskuvissa teinitähti nähtiin yläosattomissa vain kyseisiin farkkuihin sonnustautuneena. Georgia May Ayeesha Jagger on Mick Jaggerin ja hänen entisen mallivaimonsa Jerry Hallin tytär. Hän on ehtinyt lyhyellä urallaan poseerata jo muiden muassa Vogue ja Vanity Fair -lehtien kansikuvissa sekä Versacen mallina.