Kenialaismies raiskasi vuohen – uhri tuotiin oikeussaliin

Ohhoh! · Stara.fi

Verkossa on viime vuosina uutisoitu melko usein tapauksista, joissa ihmiset ovat harrastaneet seksiä eläinten kanssa. Monissa maissa eläinseksi on laitonta ja siitä voidaan langettaa pitkiä vankeustuomioita. Niin on nyt käynyt Keniassa, jossa mies raiskasi vuohen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mies tuomittiin viime viikolla oikeudessa peräti 10 vuoden ehdottomaan vankeuteen viime viikon maanantaina tapahtuneesta eläimiinsekaantumisesta. Poikkeukselliseksi tapauksen toi kuitenkin se, että tapauksen uhri – eli raiskattu vuohi – tuotiin mukaan oikeudenkäyntiin. Vuohi oli läsnä oikeussalissa koko oikeudenkäynnin ajan.

Mies jäi rysän päältä kiinni, kun naapuri oli mennyt puskaan tekemään tarpeitaan ja näki miehen harrastavan seksiä vuohen kanssa. Kymmenen vuoden vankeustuomio on pisin Keniassa koskaan eläimiinsekaantumisesta langetettu KTN News uutisoi.