Lauren Conrad niukassa topissa Cosmon kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen televisiotähti Lauren Conrad tuli aikoinaan tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarja on sittemmin lopetettu, ja Lauren on luonut uraa esimerkiksi muotisuunnittelijana ja kirjailijana.

laurenconrad04122013

27-vuotias neitokainen on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hänet nähdään Cosmopolitan-lehden uuden numeron kansikuvatyttönä. Lauren Conrad poseeraa kannessa kirkkaanvärisessä hameessa ja varsin niukassa topissa.

Lauren Conrad tunnetaan myös MTV-kanavan realitysarjasta Laguna Beach. Lisäksi hän on vieraillut muissa televisiosarjoissa ja näytellyt itseään Epic Movie -elokuvassa. Hänet on palkittu useita kertoja Teen Choice Awards -palkinnolla parhaana naispuolisena realitytähtenä. Realitykaunotar on myös julkaissut muodista ja kauneudesta kertovan kirjan ja toiminut muotisuunnittelijana.