Mari Valosaari konsertissa: ”Rintapumppu mukaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen bikinikaunotar Mari Valosaari, entinen Mari Kasvi, menestyi taannoin upeasti Torontossa järjestetyissä bikiniammattilaisten MM-kilpailuissa. Hän on ensimmäinen suomalainen, joka on päässyt kilpailemaan bikiniluokassa ammattilaistasolla.

marivalosaarimartinaaitolehti04122013

Sittemmin Mari avioitui laulaja Jontte Valosaaren kanssa ja julkkispari sai esikoisensa. Nyt äiti on päässyt jälleen juhlimaan. Hän käväisi eilen Martina Aitolehden ja tämän Victoria-tyttären kanssa Unelmille Siivet -konsertissa, jossa myös Jontte Valosaari esiintyi. Samalla Mari kertoi Staralle mitä tuoreen äidin tulee muistaa lähtiessään ulos.

– Täytyy muistaa hankkia luotettava lapsenvahti. Mukaan täytyy ottaa riittävän iso käsilaukku, jonne rintapumppu mahtuu mukaan. Sitten ylle täytyy pukea mukavat vaatteet, sillä kotiverkkareiden jälkeen liian kireät mekot tuntuisivat liian ahdistavalta, Mari Valosaari kertoi.

Fitness-kaunotar Mari Valosaari on menestynyt mainiosti kansainvälisellä tasolla, sillä hänet valittiin taannoin Miss Bikini Americaksi.

Kuva: Petri Mast
Kuva: Petri Mast
Kuva: Petri Mast
Kuva: Petri Mast