Nicole Scherzinger ei muotojaan piilotellut – tyrmäävä bileasu yllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Nicole Scherzinger palasi taannoin on-off -suhteeseensa formulakuljettaja Lewis Halmiltonin kanssa. Ero kesti tällä kertaa poikkeuksellisen pitkään, mutta tuttuun tapaan pari palasi yhteen. Nyt Nicole on kuvattu juhlimassa.

35-vuotias Nicole Scherzinger ikuistettiin nauttimassa Lontoon Mayfairin yöelämästä yhdessä Louis Walshin ja Sharon Osbournen kanssa. Kolmikko viihtyi Cipriani’s-ravintolassa puoli kolmeen saakka aamuyöllä.

Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger syntyi Havaijilla vuonna 1978. Neito oli monta vuotta Pussycat Dolls -yhtyeen päälaulaja, kunnes bändi laittoi pillit pussiin. Sittemmin hän on rakentanut itselleen soolouraa ja esiintynyt TV-ohjelmissa, kuten X Factor -ohjelman tuomarina.