Yökerhoon yläikäraja? Oman elämänsä Travolta esittelee tanssimuuveja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus yökerhoissa näkee illan aikana ihmisiä, jotka näyttävät selvästi joukkoon kuulumattomilta. Vanhat ketut ja huuhkajat kokoontuvat drinkkilaseineen baaritiskin ympärille ja saattavat silmäillä lapsenlapsensa ikäisiä tanssijoita yön pimeydessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Vanhemmat bilettäjät saattavat myös olla unohtumaton näky tanssilattialle päästessään. Nämä konkarit herättävät lähes aina huvittuneisuutta muissa ihmisissä päästettyään vapaaksi sisäisen tiikerinsä musiikin keinoin. Verkkovideolla hyvä esimerkki vastaavasta tapauksesta on klubilla villiintynyt mies.

Hän yrittää selvästi mukailla nuorempien tanssityyliä ja antaa musiikin viedä. YouTube-videon tyylinäyte on kuitenkin enemmän huvittava kuin uskottava. Se herättää kysymyksen – pitäisikö yökerhoon sittenkin asettaa myös yläikäraja?