Kohuväite: Orlando Bloom vaihtoi supermallin tähän naiseen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pirates of the Caribbean -tähti Orlando Bloom erosi taannoin vaimostaan Miranda Kerristä. Pariskunta oli ehtinyt olla naimisissa kolmen vuoden ajan. Orlandolla huhutaan kuitenkin olevan jo uusi kaunotar mielessään.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Star Magazine -lehden mukaan Orlando Bloom on nyt yhdistetty Taru sormusten herrasta -vastanäyttelijäänsä Liv Tyleriin. Kaksikko on ollut ystäviä vuosikausien ajan. Lehden mukaan heidät nähtiin Waiting for Godot -Broadway-musikaalin takahuoneessa tavallista läheisimmissä väleissä, tuijottamassa toisiaan silmiin ja pitelemässä toisiaan kädestä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Huhuja Orlando Bloomin ja Miranda Kerrin teiden eroamisesta liikkui jo tammikuussa. Tuolloin pariskunta kuitenkin kiisti eroväitteet. 36-vuotias brittinäyttelijä ja 30-vuotias australialaismalli alkoivat seurustelemaan vuonna 2007. He menivät naimisiin heinäkuussa 2010. Pariskunnalla on tammikuussa 2011 syntynyt poikalapsi Flynn.