Provinssirock uudistuu – bileet 24/7

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uudistunut Provinssirock järjestetään tulevana kesänä kaksipäiväisenä tapahtumana ja siirtyy samalla uuteen ajankohtaan, juhannuksen jälkeiseen viikonloppuun 27. – 28. kesäkuuta. Camp Provinssi liitetään osaksi festivaalialuetta, jossa ohjelma jatkuu läpi yön.

Camp Provinssissa saadaan jo tutuksi tulleiden aamujoogan ja Silent Discon lisäksi kokea erikoiskeikkoja, artistivierailuja, ohjattuja ryhmäliikuntasessioita, stand-up -esityksiä ja paljon muuta. Luvassa on myös ruoanlaittoa yhteistuumin. Grillikapellimestareiksi on saapumassa tuttuja nimiä kuten muun muassa Kaarle Viikate.

Provinssirock juhlitaan Seinäjoen Törnävänsaaren luonnonkauniilla alueella, joka on alueuudistusten ansiosta yhä tapahtumaystävällisempi ympäristö.