Beyonce ja Jay-Z ryhtyivät kasvissyöjiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen popartisti Beyonce on miljoonen fanien ihannoima roolimalli ja esikuva. Siten hänen tekemisillään on aine myös suuri merkitys hänen faneilleen. Miesten keskuudessa Beyoncen eilen 44 vuotta täyttänyt puoliso Jay-Z nauttii niin ikään suurta kunnioitusta.

Nyt julkkispari on lopettanut lihansyönnin, sillä molemmat ovat ryhtyneet kasvissyöjiksi. Ensin tavoitteena on elää 22 päivää kasvissyöjänä, mutta jatkaa samalla linjalla, mikäli reilu kolme viikkoa onnistuu elää lihattomasti. Jay-Z:n kasvisdieetti alkoi tiistaina, joten vielä tämän vuoden puolella selviää jatkaako pariskunta kasvissyöjinä.

Teksasista kotoisin oleva Beyonce Giselle Knowles-Carter on menestynyt popartisti, näyttelijä ja vaatesuunnittelija. Hän nousi julkisuuteen perustamastaan Destiny’s Child -yhtyeestä, jonka kunnianhimoisimpana jäsenenä onnistui luomaan itselleen mittavan soolouran. Tähti on naimisissa rap-moguli Jay-Z:n kanssa, ja parilla on yhteinen Blue Ivy -tytär.