Erin Heatherton lomailee Barbadoksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton ihmetytti taannoin MET Gala -tapahtumassa, kun hän saapui punaiselle matolle verta vuotavana. Sittemmin kaunotarta ei ole juuri julkisuudessa näkynyt, sillä hän ei ole paistatellut julkkisjuhlissa eikä luksussaarten muotikuvauksissa. Nyt Erin on kuitenkin lomalla.

Leonardo DiCaprion eksänä muistettava tulikuuma mallikaunotar kuvattiin eilen Barbadoksella, jossa hän lomailee. Erin nautti vedestä ja auringosta tietenkin uimarannalla, ja bikinit yllään.

24-vuotias Erin Heatherton löydettiin malliuralle, kun mallitoimisto rekrytoi hänet Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.