Fast & Furious 7 -elokuva hyllylle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna Kaliforniasta kantautui suru-uutinen, joka kertoi suosikkinäyttelijä Paul Walkerin menehtyneen rajussa auto-onnettomuudessa. Vauhdikkaista toimintaelokuvista tunnettu mies kuoli yhdessä ystävänsä kanssa urheiluauton suistuttua tieltä ja räjähdettyä.

Walker oli parhaillaan kuvaamassa Fast & Furious 7 -elokuvaa. Turman jälkeen Stara arvioi, että pahimmassa tapauksessa elokuva jää kokonaan näkemättä tai se joudutaan kuvaamaan uudelleen uuden päätähden kanssa. Nyt nämä ikävät ennustukset näyttävät pitävän mahdollisesti paikkansa.

Hollywood.com raportoi, että elokuvan jatko-osan tuotanto on toistaiseksi pantu hyllylle. Nyt näyttää varmalta, että ainakaan ensi vuoden heinäkuussa elokuva ei tule saamaan ensi-iltaansa. Sen sijaan koko elokuvan kohtalo on nyt tuotantoyhtiön käsissä. On mahdollista, että elokuva päätetään kuvata kokonaan uudelleen. Fanit kuitenkin toivovat, että Walkerin jo kuvatut osuudet olisivat mukana tarinassa ja että käsikirjoitusta muutetaan tarvittavilta osin.