Tältä historialliset Instagram-tilit olisivat näyttäneet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagram on noussut yhdeksi älypuhelimien suosituimmista sovelluksista. Sen avulla käyttäjät voivat helposti muokata ottamiaan kuvia ja jakaa niitä seuraajiensa nähtäville. Suosituimpia jaettavien otosten aiheita tuntuvat olevan omakuvat ja erilaiset ruoka-annoksia esittelevät kuvat.

Instagram-palvelu avattiin vuonna 2010, mutta mitä jos se olisi ollut olemassa jo läpi ihmiskunnan historian? Tähän ajatusleikkiin tarttuu Histagrams-niminen blogi. Se esittelee usein humoristisin esimerkein minkälaisia kuvia historialliset henkilöt olisivat saattaneet jakaa palvelussa.

Kuva: Histagrams
Kuva: Histagrams

Mukana ovat esimerkiksi työstään esimakua tarjoileva Leonardo DaVinci, kuuluisaa puhettaan kirjoittava Martin Luther King ja eläimellistä movember-partaansa esittelevä Charles Darwin. Myös muun muassa John Lennon, Steve Jobs ja Marilyn Monroe saavat blogissa Instagram-käsittelyn.

Kuva: Histagrams
Kuva: Histagrams