Naiset virtsasivat presidentin valokuvan päälle – näyttävä tempaus mielenosoituksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ukrainan Kiovassa on jatkunut jo päiväkausien ajan opposition rajut mielenosoitukset, joihin on osallistunut jo satojatuhansia ihmisiä. Presidentti Viktor Yanukovychia on ryhtynyt avoimesti vastustamaan myös ranskalainen naisaktivistiryhmä Femen, joka ryhtyi välittömästi toimeen asiansa esittämisessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Joukko Fememin naisia kokoontui Ukrainan sijaan Pariisissa Ukrainan suurlähetystön edustalla, jossa he esittelivät oman erikoisen performanssinsa. Naiset kaivoivat esiin presidentin valokuvia, joiden päälle he virtsasivat avoimesti kameroiden kuvatessa toimitusta. Stara ei julkaise videota tapauksesta, koska naiset olivat tempauksessaan rinnat paljaana.