Ashley Gonzalezin muodokas takamus haastaa peppumissit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinomaailmassa osataan arvostaa muodokasta naista. Suuri peppu on eräänlainen naisellinen statussymboli, kuten ranteessa kiiltelevä kultakello tai näyttävät hiustenpidennykset. Useat latinalaiset mallikaunottaret kuuluvat muodoistaan ylpeisiin neitokaisiin.

Eräs heistä on vielä suomalaisille tuntematon glamourmalli Ashley Gonzalez, joka ikuistettiin vastikään kuvauksissa South Beachilla Floridassa. Neito oli verhonnut kurvinsa lilanvärisiin bikineihin, ja näyssä riitti silmäniloa kelle tahansa kaksilahkeiselle.

Monet latinokaunottaret ovat menestyneet myös viihdealalla. Esimerkiksi musiikin parissa tunnettuja ovat laulajattaret Jennifer Lopez ja Selena Gomez. Näyttelijöinä huomiota ovat saaneet vaikkapa Sofia Vergara, Salma Haek ja Penelope Cruz.