Bloggari iloitsi Paul Walkerin kuolemasta – väkijoukko tuli kotiin kostamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodia kohtasi viime viikonloppuna suru-uutinen, kun tieto näyttelijä Paul Walkerin kuolemasta saavutti viihdetähdet ja fanit. Surijoiden lisäksi oli myös muutamia ihmisiä, jotka iloitsivat avoimesti suosikkitähden kuolemasta esimerkiksi sosiaalisissa medioissa.

Eräs iloitsijoista oli bloggaaja Adora Bull, joka kirjoitti blogiinsa artikkelin otsikolla ”Viis asiaa miksi olen iloinen Paul Walkerin kuolemasta”. Kirjoitus oli tietenkin myrkkyä Walkerin faneille, mutta Bull tuskin uskoi mitä kirjoituksesta seuraisi.

The National Report -lehden mukaan bloggarin kotiosoite ja puhelinnumero päätyivät nopeasti verkkoon, ja raivostunut väkijoukko meni kostamaan kirjoituksen. Raivostunut väkijoukko saapui bloggarin asunnolle keskellä yötä ja hakkasi Bullin auton lasit rikki. Adora Bull joutui heti pakenemaan kototaan ja hakeutumaan turvaan mahdollisilta kostoiskuilta.