19-vuotias Monika Jagaciak kovassa nosteessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puolalaissyntyinen mallikaunotar Monika Jagaciak ei ole vielä kovin tunnettu Suomessa, mutta hän kuuluu Victoria’s Secret -brändin tuoreempiin mallikykyihin. Lisäksi kaunotar on esiintynyt esimerkiksi Pradan, Dolce & Gabbanan ja Vercacen näytöksissä.

Monika Jagaciak nähdään Victoria’s Secretin tuoreissa kuvissa, jotka otettiin Karibianmerellä kuumuudessa. Mallikaunotar esitteli pinkin ja oranssin sävyisiin bikineihin verhottua vartaloaan St. Barthsin saarella sijatisevalla hiekkarannalla.

19-vuotias Monika Jagaciak kirjoitti mallisopimuksensa vuonna 2007 IMG Models -firmalle. Siellä hän sai lempinimen Jac. Läpimurto alalle tapahtui vuonna 2009, kun neito debytoi New Yorkin muotiviikoilla ja esiintyi muun muassa Donna Karanin ja Calvin Kleinin näytöksissä.