Fast & Furiousin tiimi julkaisi koskettavan muistovideon Paul Walkerista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Paul Walker menehtyi viikko sitten lauantaina rajussa auto-onnettomuudessa, kun hänen ystävänsä ohjastama Porche ajautui tieltä suurella nopeudella ja räjähti. Miljoonien surevien fanien lisäksi Walkeria jäivät kaipaamaan tyttöystävä ja tytär sekä tietenkin työtoverit.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kuollessaan Paul Walker oli ehtinyt kuvata noin puolet Fast & Furious 7 -elokuvasta, jonka kohtalo on parhaillaan täysin avoin. Fanit toivovat näkevänsä elokuvassa Walkerin jo kuvatut osuudet.

Nyt Fast & Furious 7 -elokuvan tuotantotiimi on koostanut ja julkaissut koskettavan videon menehtyneen tähden muistolle. Videoon on koottu koskettavia otteita saman elokuvasarjan leffoista. Video on saanut parissa päivässä jo 13 miljoonaa katselukertaa.