Fast & Furiousin tiimi julkaisi koskettavan muistovideon Paul Walkerista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Paul Walker menehtyi viikko sitten lauantaina rajussa auto-onnettomuudessa, kun hänen ystävänsä ohjastama Porche ajautui tieltä suurella nopeudella ja räjähti. Miljoonien surevien fanien lisäksi Walkeria jäivät kaipaamaan tyttöystävä ja tytär sekä tietenkin työtoverit.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kuollessaan Paul Walker oli ehtinyt kuvata noin puolet Fast & Furious 7 -elokuvasta, jonka kohtalo on parhaillaan täysin avoin. Fanit toivovat näkevänsä elokuvassa Walkerin jo kuvatut osuudet.

Nyt Fast & Furious 7 -elokuvan tuotantotiimi on koostanut ja julkaissut koskettavan videon menehtyneen tähden muistolle. Videoon on koottu koskettavia otteita saman elokuvasarjan leffoista. Video on saanut parissa päivässä jo 13 miljoonaa katselukertaa.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat