Ozzy ja Kelly Osbourne vuosikymmeniä sitten – olisitko tunnistanut?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Osbournen rokkariperheen tytär Kelly Osbourne meni kesällä kihloihin julkkiskokki Matthew Mosshartin kanssa. Pari aikoo avioitua viktoriaaniseen tyyliin Englannissa. Sen lisäksi Kelly on tällä hetkellä keskellä salaista projektia, jota on hänen mukaansa valmisteltu 10 vuotta.

Kellyn isä Ozzy Osbourne täytti 4. joulukuuta 65 vuotta. Sen kunniaksi rocktähden 29-vuotias tytär jakoi Instagram-tilillään hellyyttävän lapsuuskuvan. Otoksessa Ozzy pitelee sylissään pientä Kelly-tyttöä.

– Tänään on isäni syntymäpäivä! Hyvää syntymäpäivää isä, olen niin onnellinen kun saan olla tyttäresi! Rakastan sinua niin paljon, Kelly kirjoitti Twitterissä.

Kelly Osbourne paljasti äskettäin Twitterissä suunnitelleensa äitinsä Sharonin kanssa yli 10 vuoden ajan yhteistä projektia, joka on nyt toteutumassa. Hän vihjasi faneilleen, että muoti liittyy asiaan. Osbourne joutui aiemmin muotiprojektinsa takia työskentelemään 60-vuotiaan Sharon Osbournen kanssa pitkiä päiviä.