Pedofiileille annettiin opetus kadulla – käytännön pila meni täydestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alaikäisten nuorten seksuaalinen hyväksikäyttö on vakava ongelma, josta on viime vuosina ryhdytty puhumaan aiempaa selvästi enemmän. Nyt eräs amerikkalainen pilailijatiimi on järjestänyt ansan miehille, jotka olivat kiinnostuneita intiimistä kanssakäymisestä alaikäisen tytön kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Poikkeuksellisen rajussa pilailuvideossa 15-vuotiasta esittävä tyttö kertoo kaipaavansa apua päästäkseen kotiin. Paikalle sattuu myös useita miehiä, jotka ehdottavat tytölle seksiä ja esimerkiksi juopottelua yksityisasunnossa. Keskustelun päätteeksi tyttö esittää poliisia ja tekee ilmoituksen miehestä. Järkyttyneet miehet ryntäävät hädissään pakoon, mutta eräs tyytyy välittömästi kohtaloonsa. Jokainen sai kuitenkin opetuksen.