Victoria Herveyn bikinit pettivät rannalla – paljastivat liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa aristokraatit ovat vielä arvostettuja kansalaisia, vaikka monissa muissa maissa moiset luokkaerot ovat kadonneet viimeistään vuosikymmeniä sitten. Eräs Britannian seurapiireissä hyvin viihtyvä artistokraattinen kaunotar on Lady Victoria Hervey.

Harvakseltaan julkisuudessa paistatteleva Victoria Hervey kuvattiin eilen nauttimassa vapaa-ajastaan rannalla Miami Beachilla. Leidi suuntasi välillä myös meren aaltoihin vilvoittelemaan, mutta samalla hänen bikiniensä yläosa petti nolosti ja paljasti liikaa.

36-vuotias Victoria Hervey on englantilainen aristokraatti ja seurapiirijulkkis, joka asustaa nykyisin Los Angelesissa. Victorian äiti oli eläessään Bristolin 6. markiisi. Britanniassa Hervey oli vauhdikas seurapiirikaunotar, mutta Yhdysvaltoihin muuton jälkeen meno hieman rauhoittui. Viime aikoina hänet on tosin nähty aikaisempaa useammin julkkisjuhlissa myös Hollywoodissa.