Audrina Patridge edusti niukassa pikkumustassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Audrina Patridge muistetaan parhaiten The Hills -realitysarjasta. Hän ehti kesän aikana lomailla muun muassa Aruballa. Neitokaisen työnkuvaan kuuluu myös lehtikuvissa poseeraaminen. Nyt hänet onkin jälleen kuvattu julkkisjuhlissa.

Audrina Patridge oli eilen emännöimässä Hyde-yökerhon bileitä Bellagio-hotellissa Las Vegasissa. Hän oli pukeutunut juhlaan tyylikkääseen pikkumustaan, joka korosti hänen useampaan kertaan korjailtuja rintojaan.

28-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä. Neitokainen on nähty elokuvissa, kuten Into the Blue: The Reef, Sorority Row ja Honey 2. Viimeksi hänen piti esiintyä Scary Movie 5 -elokuvassa, mutta kohtaukset poistettiin elokuvasta niiden rohkeuden takia.