Family Guy -hahmon kuolema julkisuustemppu? Tulossa ehkä takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Animaatiosarja Family Guy tunnetaan varsinkin roisista huumoristaan, joka on toistuvasti suututtanut eri tahoja Yhdysvalloissa. Suosikkisarja järkytti taannoin katsojiaan uudenlaisella tavalla – suosikkihahmon kuolemalla. Marraskuun lopulla sarjassa seikkaileva Brian-koira jäi nimittäin auton alle ja menehtyi.

Family Guyn fanit aloittivat adressin Change.com-sivulla palauttaakseen Brian-koiran takaisin sarjaan. Traagista juonenkäännettä on epäilty julkisuustempuksi, ja nyt epäilyt ovat mahdollisesti saamassa vahvistuksen. Fox-televisiokanava on nimittäin vihjannut tuovansa Brian-koiran takaisin sarjaan 15. joulukuuta.

Marraskuussa Yhdysvalloissa esitetyssä kohutussa jaksossa Griffinien perhe hankki Brianin tilalle uuden Vinny-koiran. Hahmon ääninäyttelijänä työskentelee Sopranos-sarjasta tuttu Tony Siricio. Family Guyn luonut Seth MacFarlane tunnetaan myös American Dad ja The Cleveland Show -sarjoista sekä taannoin ensi-iltansa saaneesta Ted -elokuvasta.