Jessica Hart esitteli bikinikuntonsa Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2009 Sport Illustrated -lehden uimapukunumerossa läpimurtonsa tehnyt mallikaunotar Jessica Hart on edelleen huippukunnossa fyysisesti. Jessica Hart on sittemmin luonut malliuraa, ja tällä viikolla hänet on noteerattu laajasti maailman viihdelehdissä.

Jessica on nimittäin ikuistettu Miami Beachin maisemissa sekä lomailemassa että tekemässä bikinikuvauksia. Nyt kaunotar on ollut työn touhussa, sillä hän esitteli vaaleanpunaisia bikineitään muotikuvaajan kameralle.

27-vuotias Jessica Hart deittailee parhaillaan kuuluisan laivanvarustamosuvun perillisen, Stavros Niarchos III kanssa. Kyseinen komistus tunnetaan myös seurapiirineito Paris Hiltonin eksänä. Viime vuosina Hart on toiminut esimerkiksi Guessin, Triumphin ja Espiritin mallina.