Kelly Bensimon vesileikeissä Miami Beachilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tunnetaan viihdelehdissä parhaiten siitä, että nainen tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa ja työskenteli huippumallina. Nyt Kelly on ehtinyt muilta kiireiltään rannalle Miami Beachin maisemissa.

Kelly kuvattiin eilen nautiskelemassa vapaapäivästään rannalla yhdessä Andrew Freesmeierin kanssa. Äskettäin oman In the Spirit Of -hajuvetensä lanseerannut kaunotar pulahti välillä meren vilvoittaviin aaltoihin.

45-vuotias Kelly Bensimon, koko nimeltään Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja toimi Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi useiden lehtien päätoimittajana.