Nainen huomasi olevansa sukua Kardashianeille – nousi kylänsä tähdeksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kardashianin klaanin tunnetuin tähti Kim Kardashian on ollut pitkään uutisotsikoissa raskauden turvottaman vartalonsa ansiosta, sillä hänen laihdutuksensa on edennyt upeasti. Taannoin Kim Kardashianin kadoksissa ollut serkku astui julkisuuteen.

Turkissa Karakalen pikkukylässä asuva Muhammer Copur huomasi olevansa julkkistähden kaukainen serkku, kun hän tarkasteli paikkakunnan ainoalta tietokoneelta virallista väestörekisteriä. Muhammarin ja Kimin iso-isoäidit olivat aikoinaan siskoksia. Sukuhaarat erosivat toisistaan, kun Kardashianin esiäiti pakkasi tavaransa ja muutti pois kylästä vuonna 1913.

Löydöksen jälkeen miehestä on sittemmin tullut oman kylänsä julkkis. Copur omistaa paikallisen kaupan, ja tienaa alle 100 euroa kuussa. Hän jakaa kotinsa äitinsä ja viiden sisaruksensa kanssa. Muhammar toivoo saavansa jonain päivänä kutsun Kimiltä Yhdysvaltojen vierailulle.

– Tämä on mahtavaa. Toivon, että Kim kutsuu minut Yhdysvaltoihin. Haluan vain kupin teetä hänen kanssaan, kertoi Muhammar Copur The Sun -lehdelle.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin kerrottiin hiljattain tehneen selväksi perheilleen, ystävilleen ja faneilleen, etteivät he halua näiden ostavan tulevalle lapselle lahjoja. Pariskunta toivoo onnittelijoiden sen sijaan lahjoittavan lahjasummansa Chicagossa sijaitsevalle Lurien lastensairaalalle, jossa Kanye itse syntyi.