Lauren Goodger heruttelee jälleen – rintavissa duckface-kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen TOWIE-sarjan tähtenä mainettaan niittänyt Lauren Goodger on kuuluisuuteen astumisensa jälkeen saanut rankkaa palautetta painoonsa liittyen. Tähti uhosi taannoin paastoavansa niin kauan, kunnes ihmiset jättävät hänet rauhaan.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Lauren Goodger jakoi muutama viikko sitten Instagramissa rintavia otoksia, joissa hänen kasvoillaan on niin kutsuttu duckface-ilme. Nyt 27-vuotias realityjulkkis jatkaa tuttua ja turvallista linjaansa sosiaalisessa mediassa. Hän on nimittäin jälleen jakanut kaksi kuvaa, joissa sama rintavako ja duckface -teema toistuu.

Lauren on julkaissut Twitterissä usein paljastavia otoksia ja toiset ihmiset ovat paheksuneet niitä. Joidenkin mielestä nainen on tunkenut itsensä kuvissa liian tiukkoihin vaatteisiin. Useimpien silmään Lauren on kuitenkin varsin ”kuuma tapaus” ja moni ihmetteleekin, miksi neitokainen saa niin rankkaa kritiikkiä osakseen. Myös naisen ystävät ovat usein puolustaneet häntä julkisesti.