Niall Horan iski Justin Bieberin kohumallin?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Taannoin mallikaunotar Barbara Palvin joutui noloon ja epämukavaan tilanteeseen, kun hänellä väitettiin olleen salasuhde teinipoppari Justin Bieberin kanssa. Asiasta uutisoitiin vuoden alussa juuri laulajan ja hänen tyttöystävänsä Selena Gomezin eron jälkeen, ja tapaus sai Belieberit raivostumaan.

Palvin väitti tuolloin, ettei hänellä ollut seksisuhdetta Bieberin kanssa. Ei ainakaan enää, sillä eräs toinen viihdemaailman nuori hurmuri on iskenyt hänet. One Direction -tähti Niall Horanin kerrotaan deittailevan paraikaa Barbara Palvinia. Mies otti kaunottaren mukaansa Lontoossa järjestettyyn Class of 92 -elokuvan ensi-iltaan.

Horan esitteli muut bändin jäsenet neitokaiselle ja joukkio juhli yhdessä jälkibileissä Chakana Club 2 -yökerhossa. Asiat ovat edenneet rakastavaisilla nopeaan tahtiin, sillä päivää aiemmin he viettivät yhdessä romanttisia deittejä uusimman Nälkäpeli-elokuvan merkeissä, uutisoi Female First -sivusto.

20-vuotias Barbara Palvin on unkarilainen malli ja näyttelijätär. Hän tulee esiintymään tulevassa Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa. Neidon epäiltiin aiemmin deittailleen Justin Bieberiä, koska hän poseerasi tämän kanssa yhdessä muotinäytöksen takahuoneessa. Fanit raivostuivat ja kirjoittivat törkyisiä haukkuja Palvinille, jolla oli tuolloin oma poikaystävä. Uutisointi oli naisen mukaan tuhota silloisen parisuhteen.