Cheekin toinenkin Olympiastadionin keikka loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa tehtiin tänä aamuna toistamiseen musiikkihistoriaa, kun Cheekin toisen Olympiastadionin liput varattiin loppuun 35 minuutissa. Käytännössä tämä tarkoittaa konsertin loppuunmyyntiä, sillä tuttuun tapaan varauksia ei peruta käytännössä lainkaan.

Olympiastadionilla ei ole koskaan aiemmin esiintynyt kotimainen sooloartisti. Cheek tekee näin tuplahistoriaa. Jare Tiihonen on aloittanut uransa jo 14 vuotta sitten Lahden Kasisalilta. Hän on julkaissut kahdeksan albumia, joista kolme on myynyt kultaa, kaksi platinaa, kaksi triplaplatinaa, joista viimeisimpänä uusin Kuka muu muka -albumi myynyt jo lähes 70.000 kappaletta.

Superkonsertteihin vapautuu mahdollisesti vielä lippuja lavarakenteiden vahvistuttua. Ilman lippuja jääneet voivat myös kysellä peruutuslippuja Lippupalvelusta kolmen päivän kuluttua, eli torstain ja perjantain välisenä yönä.