Claudia Romani hehkuttaa Staran artikkelia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Claudia Romani on noussut parissa vuodessa maailman kuvatuimpien kaunotarten joukkoon, sillä paparazzit seuraavat häntä ympäri maailmaa. Nyt Claudia hehkuttaa Facebook-sivullaan 120.000 fanilleen Staran torstaina julkaisemaa artikkelia.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Claudian jakamassa artikkelissa hänet nähtiin paparazzikuvissa South Beachilla Floridassa erittäin niukassa minihameessa. Stara ei ole Claudian ainoa linkki Suomeen, sillä äskettäin hänet nähtiin lekottelemassa Miami Beachilla 21-vuotiaan suomalaisen GTI-tyttö Jessica Edströmin kanssa.

Claudia Romani esiintyi äskettäin Charytin & Felipe E! Show -keskusteluohjelmassa bikineissä. Hänet tunnetaan kosmopoliittina mallina, joka on esiintynyt monien miestenlehtien kansissa. Julkkis on asunut vuosien varrella synnyinmaansa ohella Britanniassa ja Tanskassa. Tällä hetkellä hän asustelee Miamissa.