Itsemurhayritys tallentui turistin selfie-kuvaan – päätyi etusivulle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Omakuvat, eli selfiet, ja niiden jakaminen sosiaalisissa medioissa on erittäin suosittu harrastus erityisesti nuorten keskuudessa. Toisinaan kuviiin tallentuu myös taustalla tapahtuvia asioita, ja nyt erään naisen omakuva muuttui ikävän tapahtuman todistusaineistoksi.

Kuva: The New York Post
Kuva: The New York Post

Nainen oli ottanut itsestään kuvaa New York Cityn Brooklynin sillan edustalla. Samaan aikaan sillalla yritettiin estää erään nuoren miehen hyppyä kohti kuolemaa. Asiasta kertoi New York Postin valokuvaaja Paul Martinka.

– Siellä oli noin 30 ihmistä seuraamassa tilannetta. Itsemurhan yrittäjä oli sillalla noin 25 minuutin ajan, ja paikalle oli saapunut runsaasti myös poliisiveneitä ja helikoptereita, joten kaikki paikalla olleet tiesivät mistä oli kyse, Martinka päivittelee.

Turisti yritti ilmeisesti tarkoituksella saada sillan tapahtuman omakuvaansa mukaan. Myös New York Postin valokuvaaja ikuisti tilanteen ja julkaisi naisesta kuvan lehtensä etusivulla. Naisen omakuvasta tulikin yksi viikon eniten puhetta herättänyt uutiskuva.