Joulushoppailu kuluttaa 1 572 kaloria

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyötyliikunta lienee miellyttävin ja helpoin keino pitää paino kurissa. Moni uraohjus pysyy timmissä kunnossa yksinkertaisesti kiireisen aikataulunsa ansiosta, mikäli hän ei sorru turhaan naposteluun. Myös seksi ja shoppailu ovat loistavia keinoja pitää vartalon linjat kunnossa.

Vertailusivusto Udozin ja internetkyselyihin erikoistuneen YouGovin tuore yhteistutkimus osoittaa, että joululahjojen ostaminen kuluttaa arviolta noin 1.572 kaloria, mikä vastaa yhden normaalipäivän aikana kulutettua energiaa. Toisin sanoen joulun aikana kertyneet kilot voi karistaa helposti viimeistään alennusmyyntien alkaessa, Huffington Post muistuttaa.

Joulun jälkeen aloitettavan laihduttamisen voi kätevästi aloittaa siis jo nyt, kun lahjoja ostaessa kuluttaa elimistöstä kaloreita jouluna syötäviä torttuja, kinkkusiivuja ja pipareita varten. Toki vaarana on, että shoppailemisen avulla suoritettu laihduttaminen kuluttaa myös pankkitilin saldon laihaksi.