Padma Lakshmi kuvattiin Miami Beachilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intialais-amerikkalainen julkkistähti Padma Lakshmi tunnetaan Yhdysvalloissa lähinnä Top Chef  -realityohjelman juontajana. Viime aikoina hän on tehnyt paluuta viihdelehtiin perheenlisäyksen aiheuttaman tauon jälkeen.

Alastonkuvissa viime vuonna poseerannut televisiokaunotar kuvattiin viikonloppuna esittelemässä upeaa bikinivartaloaan Miamissa.

41-vuotias intialaissyntyinen Padma Lakshmi on näyttelijä, juontaja, malli ja keittokirjailija. Hän teki läpimurtonsa televisioon Top Chef -ohjelmassa, mutta myös 16-vuotiaana aloitettu malliura on ollut menestys. Padma on ensimmäinen intialaismalli, joka on saanut menestystä kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Lakshmi oli aiemmin naimisissa maailmankuulu kohukirjailija Salman Rushdien kanssa. Helmikuussa 2010 kaunotar synnytti tyttären, mutta isän henkilöllisyyden hän piti salassa.