Tämä koira todella rakastaa karusellikyytiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläinten tähdittämillä videoilla on erityismerkitys ihmisten elämässä, sillä niitä katselemalla saa helposti hyvän mielen ja huonompikin päivä muuttuu mukavaksi. Kissavideoiden rinnalla netissä nähdään suloisia koirasankareita, kun nelitassut touhuilevat videoilla rakastamiensa asioiden parissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Carter Grebbien on ladannut YouTubeen videon, jolla nähdään karusellissa pyörimistä ihasteleva welsh corgi. Viisivuotiaan karusellikoiran nimi on Meatball, eli suomennettuna lihapulla. lyhytjalkainen jäpikkä kiertääkin karusellia kieli pitkällä ja pomppii kovassa vauhdissa innoissaan.

Ihmiselle tulee samanlaisessa pyörityksessä nopeasti paha ja pyörryttävä olo, mutta Meatball jaksaa olla kyydissä usean minuutin ajan. Lemmikkihauva jatkaa karusellikyytiä vaikka alusta on paikallaan, eikä yksinkertaisesti malta pysyä pois kyydistä.